3 results for Painting in Bonaire
 
 

Monday - Friday from: 8.30 - 12 am and from: 2 - 5 pm. ; Frank Bierings ; direkteur ; 1985; "BSC Painting Bonaire n.v. is opgericht in 1985 en hield zich hoofdzakelijk bezig m et schilderwerken. In het begin was het vrij klein en werdt alles vanuit het moederbedrijf op Curacao geregeld. In 1994 heeft BSC de renovatie van het SGB scholencomplex uitgevoerd. Hiervoor ben ik toen naar Bonaire gehaald, als bedrijfsleider voor een paar maanden. Mijn naam is Frank Bierings. Ik ben in Nederland afgestudeerd op de MTS schilderschool st. Lucas in Boxtel en heb mijn meesterschilder gehaald op de afdeling beschermings- en afwerkingstechnieken. Na de opleiding heb ik mijn dienstplicht vervuld in Volkel bij de Luchtmacht als sergeant van de schildershangaar waar o.a de F16's werden gespoten etc. Na mijn diensttijd ben ik bij verschillende bedrijven gaan werken om op allerlei terreinen ervaring op te doen, zoals op het verflab bij Philips, Auto spuiterij Heerkens, gebroeders van der Plas in Rosmalen en bij een schildersbedrijf in Grave van Zwam schilderwerken. In 1994 kwam ik op het idee om tijdens de jaarlijkse vorstverlet een paar maanden in het buitenland te gaan werken. Na wat rondbellen ben ik zo in contact gekomen met de heer Van Sambeek, en deze had iemand nodig op Bonaire. In eerste instantie was het mijn bedoeling om samen met mijn vriendin een half jaartje te blijven, maar al snel vonden we dat een half jaartje wel kort was en besloten we een jaarcontract te tekenen. Na nog eens een contract van een jaar kreeg ik de kans het bedrijf over te nemen. In die tijd hield BSC zich hoofdzakelijk bezig met de grotere projecten op Bonaire, veelal als onderaannemer van een bouwbedrijf. Toen het rond 1999 in de bouwsector wat minder begon te worden en de grote projecten uitbleven zijn we begonnen om het bedrijf wat in de breedte uit te breiden en wel met het onderhouden van zwembaden. Dit is in enkele jaren uitgebreid, en daarom heeft BSC een zwembadwinkel geopend in de Kaya J.N.E. C Read more......Read less

 
 

At Boomerang Hardware we carry a very wide range of products for both the professional and the Do-it-yourselves. We believer in the future and will use appropriate technology to assist the client as best as possible. We have committed ourselves to providing superior services to any visitor to our stores.

If you have any questions about the right tool for the job, or the best materials to use, just ask one of our team, they will be able to give you good, reliable advice.
Read more......Read less

Hours

Find A Person

White Pages Search Tips
Leave the first name blank to expand your search.
For first name, try more formal variations (e.g. James rather than Jim or Jimmy) or vice versa.
If the last name is common, include the full first name and middle initial.
If the last name is hypenated (e.g. Covey-Jones), try using one of the names without the hyphen.

Search by Phone Number

Reverse Phone Number Search Tips
Reverse telephone number search helps find a business or person by enetering a phone number or fax number.
Search with the last 7 digits of a phone number to find a specific listing
Search with the last 4 digits of a phone number to view all listings with phone numbers containing that portion

Find a Government Office

Government Office Search Tips
Enter a keyword like education, health, police
For full office, try the formal office or ministry name (e.g. Ministry of National Security)
If the department name is hyphenated, try searching without the hyphen

Sign Up

Sign Up Message

Favorite Added

This page has been added to your favorites! You can access your favorites any time you are logged in from the user menu.

Upload a Photo

CHOOSE A PHOTO No Photo Selected

Review: Write Review

Fill out the form below to leave a review.

Sign In

Log In Message

Phone Numbers

Website

Social

Send E-Mail

Fill out the form below to send an e-mail to this business.

Share

Locations

Category

Select a Country:

Select an Island:

Sort By:

Filter By:

Categories: